دستورالعملهای بهداشت محیط
- بوفه (تهیه وتوزیع)(PDF)
- استخرهای شنا (PDF)
- اغذیه فروشي(پیتزا، ساندویچ، مرغ سوخاری) (PDF)
- انبارمواد غذایی (PDF)
- انبار وسردخانه مواد غذایی (PDF)
- تالار پذیرایی (PDF)
- چایخانه (PDF)
- تولید عرضه وفروش شیرینی آبمیوه وبستنی (PDF)
- خوارو بار فروشي، عمده فروشي، سوپرمارکت، فروشگاه های بزرگ و فروشگاه های زنجیره ای عرضه مواد غذایي (PDF)
- رستوران، رستوران سنتي، سفره خانه، چلوکبابي و سلف سرویس (PDF)
- شیرینی فروشی (PDF)
- عطاری (PDF)
- قهوه خانه (PDF)
- کارگاه تولید انواع شیرینی (PDF)
- کافه قنادی (PDF)
- کترینگ، آشپزخانه مرکزی و مراکز تهیه غذاهای بیرون بر(PDF)
- کیوسک ثابت عرضه مواد غذایي (PDF)
- کیوسک سیار عرضه مواد غذایي (PDF)
- ماهی ومیگو(PDF)
- مراکز تولید و عرضه ترشیجات، شورجات و عصاره گیری (PDF)
- مراکز تولید و عرضه فرآورده های لبني سنتي (PDF)
- مراکز تولید و عرضه نان فانتزی و شیرمال (PDF)
- مراکز تولید و عرضه یخ (PDF)
- مراکز سبزی خرد کني (PDF)
- مراکز عرضه ترشیجات، شورجات و عصاره گیری (PDF)
- مراکز عرضه خشکبار(PDF)
- مراکز عرضه فراورده های لبنی (PDF)
- مراکز عرضه گوشت ومرغ وآبزیان (PDF)
- مراکز عرضه محصولات پروتئینی (PDF)
- چک لیست خود اظهاري بهداشتی از مراکز تهیه وتوزیع (PDF)
- چک لیست بازرسي بهداشتي از مدارس (PDF)
- چک لیست بازرسي بهداشتي از هتل های یک، دو، سه ستاره، مهمانسرا و پانسیون (PDF)
- مراکز عرضه میوه وتره بار(PDF)
- مراکز کرایه ظروف مواد غذایی (PDF)
- مرغ وگوشت (PDF)
- مرکز تولید، عرضه و سرو آبمیوه و بستني (PDF)
- نانوایی سنتی (PDF)